2021. december 2.,
csütörtök - Melinda

 

Hírek

Ajándékozz örökbefogadást!

2020.12.17.

 Ajándékozz örökbefogadást, és szerezz különleges karácsonyi élményt a Füles Bástyában!
Kalandra le!

Ajándékozz örökbefogadást!

 

A Füles Bástya egyéni látogatók számára átmenetileg nem látogatható, támogatóink számára igyekszünk bepillantást nyújtani ebbe a különleges kis csodavilágba. Szeretnénk mindenkit arra biztatni, hogy aki teheti, támogassa az állatkertet ezekben a nehéz időkben! Egyedi és szép karácsonyi ajándék lehet egy állat örökbefogadása.


Arra ugyan sokaknak nincs lehetősége, hogy valaki szurikátát vagy farksodrót tartson otthonában, a jelképes örökbefogadással azonban bárki kedvenc, Füles-bástyában élő állata nevelőszülőjévé válhat. Az örökbefogadás egy évre szól, de bármikor meghosszabbítható. Az örökbefogadónak egy oklevelet és egy közös fotót adunk ajándékba a kiválasztott állatról. Továbbá, támogatóinknak és az örökbefogadó szülőknek lehetőséget biztosítunk egy exkluzív túrára a 2020 decemberében megújult Füles Bástyában.


Az egykori győri vár bástyájának kazamatájában került kialakításra az a bemutató, amely az élővilág sokféleségét mutatja be az ide érkezőknek. Az ide betérők megismerkedhetnek a világ egyik legkisebb majomfajával, a Liszt-majmocskával, valamint a mókás frizurájú főemlősök társbérlőjével, a háromöves tatuval. A Füles Bástyában sétálhatunk kaméleonok között, simogathatunk színpompás koi-pontyokat, és közelebbről megismerhetjük Zarát, az arapapagájt és Szotyit, a szurikátát. Megtudhatjuk, hogy valóban mérgező-e a nyílméregbéka, melyik hal gyógyítja a pikkelysömört, milyen állat a furcsa nevű axolotl?

 

Részletes tudnivalók:

  • A szakvezetéses túrán előre egyeztetett időpontban szigorúan csak egy háztartásban élők (családok, párok) illetve baráti társaságok vehetnek részt, egyszerre maximum 8 fő.
  • Bejelentkezésüket a kívánt időpont előtt legalább két nappal tudjuk fogadni!
  • A program időtartama maximum 1 óra.
  • Kérjük, hogy munkatársaink egészségének megóvása érdekében 6 éven felül látogatóink a látogatás során viseljenek az orrot és a szájat is eltakaró maszkot!

 

Jelentkezni a Füles Bástya e-mail címén (fulesbastya@fulesbastya.hu) lehet. 

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!


A kezdeményezésről bővebb információt kérhet a zoopedagogia@zoogyor.com vagy a fulesbastya@fulesbastya.hu e-mail címen.

 

Ajándékozz örökbefogadást!Ajándékozz örökbefogadást!Ajándékozz örökbefogadást!Ajándékozz örökbefogadást!Ajándékozz örökbefogadást!Ajándékozz örökbefogadást!

 


<div class='fck'></div>

balra
jobbra
H K Sz Cs P Sz V
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
2021.12.04.
Mikulás nappal várja kedves látogatóit a Füles Bástya. Az esemény létszámhoz kötött. Bővebb program az Eseménynaptárban található.
2021.06.29.
 Júliustól újra kinyit a győri Füles Bástya
2020.12.17.
 Ajándékozz örökbefogadást, és szerezz különleges karácsonyi élményt a Füles Bástyában! Kalandra le!